NOTP: Van Eigen Bodem – Maak kennis met Hessel

Bij Night Of The Proms hoort natuurlijk ook zang! In de aanloop naar de voorstellingen stellen we je graag voor aan onze zogeheten ‘Vocals’.
Vandaag: Hessel Engelsman.

Ik woon pas sinds een jaar of 45 in Valkenswaard, dus ik ken er steeds beter mijn weg 😉

Ik begon met zingen tijdens de nieuwjaarssessies in het toenmalige jongerencentrum Parsival. Sindsdien heb ik heel wat bandjes versleten en projecten gedaan. Een heel veel opgetreden; van de Fantast tot Paradiso, van zaal Lavrijssen tot de Efteling en van VOSFM tot 3FM. En het verveelt nooit. Momenteel ben ik nog vaste zanger van Ducktail en Dar(l)ing. Met die laatste band maken we eigen, wat steviger werk (waarvoor ik ook de teksten schrijf). Check maar eens op Spotify!

Tijdens de Night of the Proms heb ik de prachtige eer om drie nummers te mogen zingen. Die vallen in drie categorieën: ‘gewoon echt heel super erg tof’, ‘geëxcommuniceerde guilty pleasure’ en ‘sentimenteel reisje’. Kom maar luisteren, dan kun je zelf bepalen welk nummer bij welke categorie hoort. Alle drie stonden ze hoog op mijn lijstje om nog eens te mogen zingen. Dus wat dat betreft kan de Night of the Proms voor mij al niet meer kapot!