Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Night Of The Proms: Van Eigen Bodem (Vrijdag – Clubsetting)

vrijdag, 18 november, 2022 @ 20:15 - 22:30

€17,50

The Proms zijn terug!
Een begrip keert terug in groot Valkenswaard: The Night of the Proms. De legendarische avonden in De Belleman staan nog in menig geheugen gegrift. Maar dat was toen. Het is tijd de prachtige formule in een nieuwe jas te steken: Night of the Proms: ‘Van eigen bodem’. Die toevoeging kunt u letterlijk nemen: muziek én artiesten van eigen bodem. Kwaliteit hoeft namelijk niet altijd van ver te komen. Valkenswaard barst van het talent. De Koninklijke Harmonie UNA brengt dat talent deze avond op fenomenale wijze samen. Een avond vol spektakel, chique ambiance, oergezellige sfeer en heel veel fantastische muziek. The Night of the Proms ‘Van eigen bodem’ wordt het nieuwe begrip!

Op de vrijdag wordt de theaterzaal omgetoverd tot een gezellige clubsetting met tafels en stoelen. Bij het bestellen van je kaartjes kun je daarom geen plaatsen kiezen, maar je hebt dus wel een zitplaats.
Clubsetting uitverkocht!
De zaal is op vrijdag volledig uitverkocht! Wel zijn er nog zitplaatsen op het balkon, die per stoel gereserveerd kunnen worden. Zo ben je er zeker van dat je een zitplaats hebt, met ook nog eens een perfect uitzicht op het podium!
Kaarten zijn te koop bij Theater de Hofer: www.hofnar.nl

Gegevens

Datum:
vrijdag, 18 november, 2022
Tijd:
20:15 - 22:30
Kosten:
€17,50
Evenement Categorieën:
, ,
Site:
https://www.hofnar.nl/theater/muziek/koninklijke-harmonie-una-night-of-the-proms-van-eigen-bodem-eigen-streek/

Locatie

Theater de Hofnar
De Hofnar 10
Valkenswaard, Noord-Brabant 5554 DA Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie