Jubilarissen concert

zondag 12 december @ 15:00 - 17:00

Gratis

Ter gelegenheid van de jubilarissen van Koninklijke Harmonie UNA, wordt er op 12 december 2021 een concert gegeven.
Doordat de jubilarissen van 2020 door de coronacrisis ook nog niet gehuldigd zijn, is het dit jaar dus dubbel feest.
In totaal zullen er zo’n 10 personen gehuldigd worden, wisselend van 12,5 tot wel 50 jaar.

Let op:

• Afhankelijk van de geldende coronamaatregelen van de overheid, kan het zijn dat er gewerkt gaat worden met reserveringen. In dit geval is het nodig om vooraf een gratis plaats te reserveren. Op dit moment is het nog niet duidelijk of dit verplicht is of niet. Houdt onze website en de ontwikkelingen vanuit de overheid in de gaten.
  • Het kan zijn dat het voor dit concert, volgens de richtlijnen van de overheid, verplicht is om een coronatoegangsbewijs (QR-code in CoronaCheck-app of QR-code op papier) en je legitimatie (paspoort, identiteitskaart of rijbewijs) te laten zien bij binnenkomst. Uitgebreide informatie hoe een coronatoegangsbewijs kan worden gemaakt staat op www.coronacheck.nl.
  • We gaan voor deze voorstelling uit van een normale zaalcapaciteit. Als onverhoopt de coronamaatregelen aangescherpt worden en de zaalcapaciteit weer beperkt wordt, dan hebben de eerst gereserveerden voorrang.

Datum:
zondag 12 december